Start als administratief medewerker bij Movir in Nieuwege... (2024)

Nieuw! Solliciteer als één van de eersten

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging en lijkt het je leuk om medisch adviseurs te ondersteunen?Start bij Movir als administratief ondersteuner!

32 - 40 uur per week

Tussen €15,76 en €22,51 per uur

Wat ga je doen?

Hey jij daar! Ik ben Noa en ik werk als administratief ondersteuner Re-integratie bij Movir in Nieuwegein. Ik vertel je graag wat over mijn functie, omdat wij op zoek zijn naar enthousiaste collega's. Ik zal je vertellen hoe een typische dag er voor mij uitziet.

Hoe begint mijn dag?

Mijn dag begint meestal om half 9. Zodra ik mijn laptop aan heb gezet, loop ik even langs mijn collega's en begroet ik iedereen. De gezelligheid zorgt meteen voor een goed begin van de dag.Eenmaal opgestart, check ik bij mijn collega's van het re-integratieteam waarmee ik hen kan helpen. Er zijn dan altijd een heleboel collega's die mijn hulp goed kunnen gebruiken, waardoor ik mezelf gelijk nuttig kan maken! Zowel de re-integratieadviseur als de arbeidsdeskundige en medisch adviseur kloppen gelijk aan met verschillende taken, welke ik voor jullie hieronder even zal toelichten.

Wat doe ik precies gedurende mijn werkdag?

Ik zorg voor een vlotte verwerking van inkomende post en e-mails, verdeel intakes en werk intakeroosters bij voor nieuwe meldingen. Daarnaast kan het zijn dat ik telefonisch klanten te woord moet staan, met speciale aandacht voor het intakeproces. Ook ben ik veel bezig met het zorgvuldig verdelen van taken in verschillende systemen, waarbij een juiste tenaamstelling van groot belang is. Soms (als ik al mijn werk afkrijg) krijg ik vanuit mijn collega's nog wat extra taken, zoals het sluiten van dossiers.

Naast dat ik ondersteuning bied aan mijn collega's wordt er ook regelmatig om mijn mening gevraagd. Dit vind ik altijd heel erg leuk, omdat ik graag met het team meedenk om zo met verbetervoorstellen te komen. Hierbij kun je denken aan het optimaliseren van beleid, schadelastbeheersing, processen en de samenwerking binnen het team. Hopelijk heb je ervaring met het gebruik van Excel en beschik je over goede plannings- en organisatieskills, dit is namelijk wel wat mij enorm helpt om mijn werk zo efficiënt mogelijk in te richten. O ja, goede communicatieskills zijn ook echt onmisbaar in dit werk!

Hoe ziet mijn werkweek eruit?

Ik werk zelf 40 uur in de week, maar als je bij ons komt werken is er ook een mogelijkheid om 32 uur te werken. De werktijden zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 en 18:00 uur. We werken bij Movir hybride, wat betekent dat je deels op kantoor en deels thuis mag werken. Met mijn collega's spreek ik altijd af wat het beste uitkomt voor iedereen. Ik vind het werken op kantoor stiekem wel fijn, want ons kantoor bevindt zich vlak bij een prachtig park waar je heerlijk kan wandelen in de pauze. Daarnaast is er ook een ruim terras waar we in de zomer vaak gaan lunchen.

Hoe ziet mijn inwerktraject eruit?

Jij krijgt een inwerkperiode van twee weken waarbij je volledig op kantoor wordt verwacht. Gedurende die periode word je door mijn collega's gecoacht en krijg je begeleiding on the job.

Wanneer kan ik starten?

De startdatum is 1 juli 2024 en de opdracht duurt in ieder geval tot 1 oktober 2024.

Kan ik jou binnenkort ook verwelkomen als mijn nieuwe collega? Als je houdt van afwisselend werk binnen een multidisciplinair team én een organisatie die om jou en jouw groei geeft, dan is dit misschien wel dé functie voor jou! Dustot snel!

Wat wij bieden

  • Een baan bij een van de grootste verzekeraars van Nederland;
  • Een brutosalaris van €15,76 per uur;
  • Ervaring binnen een gezellig, multidisciplinair team;
  • Naast een mooi salaris is er ook sprake van een 13e maand, vakantiegeld en vakantieuren!
  • OV-kosten volledig vergoed en 23 cent per kilometer indien je met de auto reist;
  • Flexibele werktijden, thuiswerkvergoeding en deels vanuit huis werken!

Wat wij vragen:

  • Minimaal mbo werk- en denkniveau;
  • Ervaring met zowel administratie als klantcontact, bij voorkeur met complexe vraagstukken;
  • Flexibiliteit en goede communicatie.
  • Je bent voor 32-40 uur per week beschikbaar!

Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Extra informatie

Status
Open
Opleidingsniveaus
Middelbare school
Plaats
Nieuwegein
Werkuren per week
32 - 40
Dienstverbanden
Fulltime (startersfunctie), Parttime (overdag), Tijdelijke fulltime baan, Thuiswerk
Salarisindicatie
Tussen €15,76 en €22,51 per uur
Verantwoordelijk voor
Administratieve werkzaamheden die betrekking hebben op het re-integratieproces.
Gepubliceerd op
20-06-2024

Nieuwegein | Administratieve vacatures | Medische vacatures | Vacatures administratief medewerker | Fulltime (startersfunctie) | Parttime (overdag) | Tijdelijke fulltime baan | Thuiswerk | Middelbare school

Start als administratief medewerker bij Movir in Nieuwege... (2024)

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Sen. Ignacio Ratke

Last Updated:

Views: 5897

Rating: 4.6 / 5 (56 voted)

Reviews: 95% of readers found this page helpful

Author information

Name: Sen. Ignacio Ratke

Birthday: 1999-05-27

Address: Apt. 171 8116 Bailey Via, Roberthaven, GA 58289

Phone: +2585395768220

Job: Lead Liaison

Hobby: Lockpicking, LARPing, Lego building, Lapidary, Macrame, Book restoration, Bodybuilding

Introduction: My name is Sen. Ignacio Ratke, I am a adventurous, zealous, outstanding, agreeable, precious, excited, gifted person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.