Sådan åbnes en doc. - fil uden Microsoft Wordord (2024)

Microsoft Wordord introducerede.doc.filtypenavn siden 2007, og siden da er det blevet en af de vigtigste standardformater for dokumenter over hele linjen. Alligevel kan folk, der bruger ældre tekstbehandlingssoft .are, og dem, der ikke bruger operatingindo .s-operativsystemet, have problemer, når det kræves at bruge det.

Sådan åbnes en doc. - fil uden Microsoft Wordord (1)

heldigvis er der en række muligheder, fra at bruge en anden type frit tilgængelig soft .are, der kan håndtere en .,DOC. – fil, at konvertere den til en anden filtype ved hjælp af en online konverter.

brug en anden tekstbehandler

Der er en række forskellige tekstbehandlingsprogrammer derude, der kan åbnes .DOC. – filer, og kan også gemme dem som en anden filtype. Du kan opleve, at bruge dem kan resultere i nogle af formateringen bliver tabt eller ændret, men du vil i det mindste være i stand til at komme til hovedindholdet i filen.

OpenOffice

Apache OpenOffice er en open source og gratis office-soft .arepakke og kan bruges på Windowsindo .s, macOS og Linu.., Det er nemt at bruge, har tilsvarende programmer til alle medlemmer af Microsoft Office-pakken og kan bruges til personlige, forretningsmæssige eller andre formål.

Sådan åbnes en doc. - fil uden Microsoft Wordord (2)

OpenOffice Writerriter er suitens tekstbehandlingssoft .are, og den er i stand til at åbne .DOC. – filer, generelt uden at støde formatering spørgsmål. Takket være at have været under konstant udvikling i over 20 år, er det et godt alternativ til Microsoft Wordord.,

Officeps Office

Kingsofts Officeps Office er en anden gratis kontorpakke, der inkluderer meget kompetent og meget kompatibel tekstbehandlingssoft .are. Den er tilgængelig til Windowsindo .s, macOS, iOS, Android og Linu.og som en online platform. Do .nloads er små, soft .aren fungerer godt, og det kan nemt håndtere .DOC. – filer.

Sådan åbnes en doc. - fil uden Microsoft Wordord (4)

Du skal blot do .nloade det gratis værktøj fra hjemmesiden på din Mac eller PC for at komme i gang., Når du skal åbne et documentord-dokument, skal du vælge muligheden for at åbne det med .ps Office.

brug en online tekstbehandler

Hvis du ikke ønsker at do .nloade en ny kontorpakke til din computer eller har brug for at få adgang til filen, uanset hvor du er, har du stadig muligheder. Du kan i stedet bruge en af onlineindstillingerne.

Google Docs

Hvis du har en Google-konto, så kan du uploade din .DOC. – fil til Google Dokumenter. Du kan arbejde på det direkte gennem din bro .ser og gemme det til en række forskellige filtyper., Det er gratis, så du ikke behøver at bekymre dig om abonnementsplaner og gebyrer.

Du skal bare logge ind på din Google-konto, uploade filen til din Google Drev cloud storage, og så kan du arbejde på den.

Microsoft Wordord Online

Microsoft leverer sin egen gratis online tekstbehandler i form af Microsoft Wordord Online. Det ligner meget deres offline soft .are, dog med færre klokker og fløjter. Det er overflødigt at sige, det kan nemt håndtere .DOC. – format.,

Sådan åbnes en doc. - fil uden Microsoft Wordord (5)

alt hvad du behøver for at kunne bruge Onlineord Online er en Hotmail-eller Outlook-e-mail-adresse, som også fungerer som en Microsoft-konto. Hvis du bruger Windowsindo .s, er chancerne for, at du allerede har en, og hvis du ikke gør det, tager det kun et par minutter at konfigurere en.

Du kan endda gemme dokumenter til OneDrive ved hjælp af dette Microsoft-værktøj, så du kan få adgang til dem overalt uden at skulle e-maile dem til dig selv.,

Sådan åbnes en doc. - fil uden Microsoft Wordord (6)

Konvertere Filen til et Andet Lokalnummer

Hvis du ønsker at gøre, er at ændre fil-type til en anden, så kan du prøve at bruge en af de konvertering værktøjer til rådighed online. Upload din fil til siteebstedet, Vælg dit nye format og Do .nload det, når konverteringen er afslu*ttet.

TechJunkie Tools

TechJunkie Tools er et gratis online konvertering site, der vil lade dig konvertere en .DOC. – fil til en PDF. Alt hvad du skal gøre er at besøge websiteebstedet og trykke på ‘Konverter Wordord til PDF.,’En ny side vises, og du kan trække og slippe .DOC.fil til konvertering.

Sådan åbnes en doc. - fil uden Microsoft Wordord (7)

filen er klar til do .nload inden for få sekunder. Do .nload det til din enhed og se det som en PDF.

Sådan åbnes en doc. - fil uden Microsoft Wordord (8)

.am .ar

det gratis konverteringsværktøj, der leveres af .am .ar, er nemt at bruge og har en lang række formater, som du kan konvertere filen til., Theebstedet hævder, at de sigter mod at gennemføre alle deres konverteringer inden for 10 minutter, hvilket er fantastisk, hvis du har et stort dokument, som du vil skifte over.

Sådan åbnes en doc. - fil uden Microsoft Wordord (9)

Det er sagt, i perioder med meget trafik, kan det nogle gange tage lidt længere tid end du forventer. Det kan endda konvertere dit dokument til en .MP3-fil, hvilket betyder, at det kan bruges som en tekst-til-tale konverter.

file .ig .ag

file .ig .ag kan konvertere din .,DOC. – fil i 12 forskellige filtyper, selvom du er nødt til at give dem din e-mail-adresse for at foretage konverteringen. Den gratis version fungerer godt, men hvis du vil konvertere virkelig store filer, skal du betale for tjenesten.

Sådan åbnes en doc. - fil uden Microsoft Wordord (10)

En af de ting, vi elsker ved FileZigZag er, at du kan tilføje det som en Chrome-udvidelse. Det betyder hurtig og nem adgang direkte fra din bro .sers værktøjslinje.

Ofte Stillede Spørgsmål

kan jeg åbne en .DOC? – fil på en smartphone?

Ja!, Du kan enten bruge Microsoft Wordord-applikationen til både iOS og Android, eller du kan tilføje dokumentet til dit Google Drev og se det i Google Dokumenter.

hvordan konverterer jeg et Wordord-dokument til .doc??

Hvis du har en ældre version af Microsoft Wordord (før 2007), vil du sandsynligvis løbe ind i kompatibilitetsproblemer. Heldigvis har aboveam .ar-aboveebstedet ovenfor muligheden for at konvertere dine Wordord-dokumenter til dig. Alt du skal gøre er at uploade den originale fil og Do .nloade den igen i det nye format.

der er ingen ord

Dette er de bedste måder, vi har fundet for dig at åbne en .,DOC. – fil uden at eje en kopi af Microsoft Wordord. da listen også indeholder et par online muligheder for dig at konvertere filformatet til noget, du kan arbejde med. Hvis du har en favorit tekstbehandlingssoft ?are eller konverteringsværktøj, som vi ikke har nævnt her, hvorfor ikke dele det med os i kommentarerne nedenfor?

Sådan åbnes en doc. - fil uden Microsoft Wordord (2024)

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Arielle Torp

Last Updated:

Views: 5347

Rating: 4 / 5 (61 voted)

Reviews: 92% of readers found this page helpful

Author information

Name: Arielle Torp

Birthday: 1997-09-20

Address: 87313 Erdman Vista, North Dustinborough, WA 37563

Phone: +97216742823598

Job: Central Technology Officer

Hobby: Taekwondo, Macrame, Foreign language learning, Kite flying, Cooking, Skiing, Computer programming

Introduction: My name is Arielle Torp, I am a comfortable, kind, zealous, lovely, jolly, colorful, adventurous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.